Havregrynskugler uden kaffe
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Nikoliine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle ingredienserne sammen. Tril massen til små kugler, og tril dem i kokosmel.(ikke det der skal i massen!) Put dem ind i køleskabet, og vent 10 minutter. færdig! :-)
Tips: Gode at spise en varm sommerdag med et glas saftevand. |
|
Opskriften er vist 39987 gange,
og udskrevet 715 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-12-02 16:48:41 Hvor meget er lidt rom? anonym - 2021-12-02 15:15:48 Lyder godt med appelsin i 👍 rani - 2012-12-02 22:04:53 Til pia. De ska være lidt våde.men ikke sådan så de klister fast i hænderne og ikke kan trilles om til kugler :-) Pia kjær - 2012-10-15 16:11:45 Hej er det meningen de skal være sådan lidt våde? :-) anonym - 2012-07-30 21:18:58 Virkelig fantastiske, jeg elsker havregrynskugler! I LOVE IT! <3 anonym - 2012-07-11 16:12:57 Det var genialt og dejen var helt fantastisk! I love it! :-) Mums! anonym - 2012-06-21 15:27:37 den er god men den er bedre hvis mn blander kaffe i porno-pige - 2011-12-26 18:09:43 I LOVE IT!!!! De er såååå fantastiske!!! Og de er også gode At forføre sin elsker med!!!! P.S se mig i tv kl: 01:30 på tv100 Acksion :-D anonym - 2011-06-15 18:59:11 Josephines, hvis dejen var for 'tør' så har du ikke blandet den godt nok. du skal bruge hænderne og så ælte i ca. 3 min. :-) ellers så tilsæt noget mere juice. :-D Josephine Eefsen - 2011-06-10 14:26:30 Ok opskrift, men jeg ved ikke om det bare var mig, men de var helt uformelige? dejen smagte ellers godt :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne