Pølsestroganof -Den svenske version
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Nelander Indsendt : Red : |
|
|
1 pk. pølset skøres i små skiver
5 - 6 løg skæres i tern Begge dele steges til det er brunt og hældes i en gryde. ca. 8 dl. mælk tilsættes sammen med ca. 1½ stor dåse tomatpure smag til med ca. 1½ tsk salt 1/4 tsk peber til det får den rette smag. lad retten Koge ca. 20-15 minutter. Serveres med ris Tips: Serveres med ris! |
|
Opskriften er vist 4080 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne