Citronstegte lammekoteletter med kørvelsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne krydres med salt, peber og reven citronskal.
Steges på panden i smør ca. 4 min. på hver side.
Lige før kødet er færdigstegt, dryppes citronsaften over.
Sauce: Fløde og bouillon koges jævn til en passende konsistens og den hakkede kørvel tilsættes. Retten serveres med f.eks. løse ris, ristede svampe og forårsløg. |
|
Opskriften er vist 21655 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil , Kbhvn. - 2012-01-19 21:39:34 Dejlig ret, men jeg vil foreslå mere citronskal end angivet. Kørvel kan være svær at opdrive, men fås i Føtex. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne