Øl marinade til ca. 1kg kød
Fryseegnet : Prøv Indsendt af : Jan og Leif Indsendt : Red : |
|
|
tomato paste, brun farin, paprika, citron saft og oliven olien kommes i en skål. løg, hvidløg, persille og basilikum hakkes og piskes godt sammen smages til med salt og peber.
kød kommes i og øllen helles ved Tips: Lad kødet trekke så længe som muligt bedst 24 timer |
|
Opskriften er vist 45360 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2012-02-06 09:12:14 Vi glemte at sette en spisske honing på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne