Lækker kanelstang
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Chef12345 Indsendt : Red : |
|
|
Først smelter du margarinen. Derefter Blander du mel og sukker. Rør margarine, mælk og æg sammen rør gæren ud heri. Bland det tørre med det våde og ælt dejen godt i gennem. Hæver tildækket ca i 20 minutter.
Rør smørret blødt med farin og kanel. Del dejen i to. Rulles dem ud til to rektangler. Fyldet smøres på og rulles sammen som en roulade pas på den ikke bliver for tyk da det kan være svært at lave fletningerne, der klippes nu med en saks på tværs af rouladen hele vejen ned. Smides nu i oven ved 200 grader C i 14 minutter. Severes helts kold da den kan virke snasket hvis det er varm |
|
Opskriften er vist 7782 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer stephanie - 2012-11-09 19:59:43 Meget misvisende opskrift. Hvor skal jeg bruge kagecremen henne? og forstår slet ikke det med at der skal klippes i dejen. Billeder havde helt sikkert hjulpet. tina - 2011-10-28 17:53:49 hvornår skal kagecremen i?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne