Kylling med kartoffellåg
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegenet Indsendt : Red : |
|
|
kom mørdejen i passende tærteform og stil den køligt (køleskabet).
Varm lidt olie i en stegepande og skær kyllingen i grove strimler. Rist først løg og hvidløg og bacon, indtil det bliver gyldent. tilsæt svampe og kylling og rist det i to minutter´. kom krydderierne ved og smag til med salt og peber. vend det hele sammen med cremefraihe. kom blandingen i tærtefromen og læg kartoffelskriverne hen-over og dernæst klatter af smør bag tærten i 200 grader varm ovn i 30-40 minutter, eller indtil kartoflerne er gyldne og mørke. Serves med frisk salat. Tips: Vist man ikke er til svampe så behøver man ikke og komme dem der i. |
|
Opskriften er vist 7814 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Liinexq - 2011-05-11 22:38:46 Vist det er man ikke lige kan/har tid så kan man bare købe en pose med kartofler i skriver, en pose pjeler og være nok for mig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne