Kylling med kartoffellåg

Kylling med kartoffellåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegenet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mørdej:
100 g.kold smør
150 g.hvedemel
½-1 spsk.sukker
½ æg
1 spsk.kold vand
 
800 g.kyllingefilet
2 fintsnittet løg
4 fedfintsnittet hvidløg
200 g.røget bacon i tern
250 g.rensede svampe
1 tsk.herbes de provence
 lidt frisk chili
1 tsk.paprika
2.5 dl.cremefraiche 18%
 salt
 peber
 
 Låg:
750 g.tyndtskårne kartofler
25 g.smør
 
Opskrift:
kom mørdejen i passende tærteform og stil den køligt (køleskabet).

Varm lidt olie i en stegepande og skær kyllingen i grove strimler. Rist først løg og hvidløg og bacon, indtil det bliver gyldent. tilsæt svampe og kylling og rist det i to minutter´. kom krydderierne ved og smag til med salt og peber. vend det hele sammen med cremefraihe.

kom blandingen i tærtefromen og læg kartoffelskriverne hen-over og dernæst klatter af smør bag tærten i 200 grader varm ovn i 30-40 minutter, eller indtil kartoflerne er gyldne og mørke.

Serves med frisk salat.

Tips:

Vist man ikke er til svampe så behøver man ikke og komme dem der i.





karakterer:
Opskriften er vist 7816 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-11 22:38:46
Vist det er man ikke lige kan/har tid så kan man bare købe en pose med kartofler i skriver, en pose pjeler og være nok for mig.