Koteletter med peberkorn
Indsendt : Red : |
|
|
Giv koteletterne et par snit I kanten, så de ikke danner “skål” under stegningen.
Lad peberkornene dryppe godt af, og hak dem.
Vend koteletterne i de hakkede peberkorn.
Smelt smørret gylden og brun koteletterne heri på begge sider.
Dæmp varmen, og lad koteletterne stege færdig ved svag varme 5-7 minutter på hver side.
Tag koteletterne af panden, og læg dem på et varmt fad.
Kog panden af med creme fraiche og bouillon.
Tilsæt lidt fløde, så sovsen får en passende tykkelse.
Smag den til med salt, og evt. lidt flere peberkorn.
Giv sovsen, kogte aspargeskartofler og let kogte grønsager, f.eks. broccoli og sukkerærter til. |
|
|
Opskriften er vist 3026 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne