Madbrød 03
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : januar70 Indsendt : Red : |
|
|
Mel, gær, salt og vand piskes sammen og sættes til hævning i 4 timer. (dejen er meget klistret).
Bages ved 220 grader i 20 min. pensles med 3 spsk. olie (eller mindre). Evt. krydderurter på. Bages igen ved 210 grader i 10 min. Tips: Kan bruges som flutes til både hovedret og forret. Er også god som brød til osteanretning |
|
Opskriften er vist 4962 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2011-10-07 21:48:03 Mener du virkelig 25 g. tørgær? Jeg synes, at det lyder voldsomt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne