Kogt laks i skiver med karsesmør

Kogt laks i skiver med karsesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10-15 g.smør eller margarine
4 skiverlaks a ca. 200 g
 salt
 peber
2 dl.hvidvin eller fiskebouillon
2 kvistepersille
 
 Karsesmør:
1 bakkekarse
50 g.smør
0.5 tsk.citronpeber
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet i en sautere-pande. Læg lakseskiverne heri. Krydr let med salt og peber. Hæld vin eller fiskebouillon ved og læg et par persillekviste i.

Lad laksen simre ved svag varme under låg, ca. 6 minutter. Tag panden fra komfuret og lad den stå ca. 5 minutter. Hak karsen i food processor og bland den med smørret. Krydr med citronpeber.

Læg lakseskiverne på fire varme tallerkner og læg en klat karsesmør på hver skive.

Servér kogte kartofler og en salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 8902 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu