Kogt laks i skiver med karsesmør
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstoffet i en sautere-pande. Læg lakseskiverne heri. Krydr let med salt og peber. Hæld vin eller fiskebouillon ved og læg et par persillekviste i.
Lad laksen simre ved svag varme under låg, ca. 6 minutter. Tag panden fra komfuret og lad den stå ca. 5 minutter. Hak karsen i food processor og bland den med smørret. Krydr med citronpeber. Læg lakseskiverne på fire varme tallerkner og læg en klat karsesmør på hver skive. Servér kogte kartofler og en salat til. |
|
Opskriften er vist 8902 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne