Kalvegryde med grønsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben Indsendt : |
|
|
Skær kødet i små skiver.
Skold og pil løgene.
Skræl sellerien og skær den i terninger.
Smelt fedtstoffet gyldent og brun hurtigt kødskiverne heri.
Tag skiverne op.
Svits løg og selleri.
Læg kødet tilbage i gryden og krydr med knust hvidløg, salvie, salt og friskkværnet peber.
Tilsæt tomatpure, hvidvin og bouillon.
Læg låg på og lad retten snurre under låg ved svag varme 35-45 minutter eller til kødet er mørt.
Tilsæt ærter de sidste 5 minutter af stegetiden.
Jævn retten ganske let og server den rygende varm med friskkogt pasta eller løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 5563 gange,
og udskrevet 93 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne