Hasselback æbler
Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 200 °C
Skræl æblerne, del dem i halve og fjern kernehuset Skær så fine, dybe snit i æblerne, men stop inden kniven når helt igennem Placer æblerne i et smurt, ildfast fad. Miks 1 spsk. sukker, ½ tsk. kanel og 1 spsk. smeltet smør og kom det på de halverede æbler Kom stanniol henover fadet og bag æblerne i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter Fjern stanniolen og bag æblerne i yderligere 10 minutter eller til æblerne er gyldne. Lad dem derefter køle af. Bland resten af ingredienserne i en skål og fordel massen på æblerne Bag endnu en gang æblerne ved 200 °C i ca. 10 minutter Tænd for ovnens grillfunktion og lad æblerne grille i ca. 2 minutter. Server de varme æbler med lækker vaniljeis på toppen |
|
Opskriften er vist 6019 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne