Butterdejs fleuron
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Butterdejen tøes op.
Udstikkes med udstikker, gerne formet som fisk og pensles med sammenpisket æg. Bages ved 225 grader C alm. ovn ca. 10 minutter. Tips: Serveres som tilbehør til fiskeretter. |
|
Opskriften er vist 10696 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ken - 2020-11-04 17:41:24 Måske en opskrift på butterdejen kunne være nyttig? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne