Ovnstegt laksefilet med tomatsmør

Ovnstegt laksefilet med tomatsmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.laks, frisk eller frosset
1 spsk.hakket løg
1 spsk.citronsaft
2 spsk.olie
 salt
 sort peber
1 knsp.timian
 
 Tomatsmør:
100 g.smør eller margarine
0.5 tsk.urtesalat
2 spsk.tomatpuré
 
Opskrift:
Tø laksen delvist op, hvis den er frosset. Skrab den for skæl og del den i 2 fileter uden ben. Skær kødet i 3 cm tykke skiver, men skær ikke igennem skindet. Læg laksen i et let smurt fad eller bradepande.

Bland løg, citronsft og olie. Krydr med salt, peber og timian. Pensl laksen med marinaden og lad den stå 30 minutter.

Rør tomatsmørret sammen. Smør et lag smør over laksen. Sæt den under grillelementet i den øverste del af ovnen i ca. 10 minutter. Smør eller pensl laksen over med tomatsmør, når den tages ud af ovnen.

Servér resten af tomatsmørret, kogte kartofler og eventuelt haricots verts og salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 24230 gange,
og udskrevet 657 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-06 17:49:16
Hvor varm skal ovnen være?