Hindbærtærte den bedste
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
Fotograf: Anne |
|
Dejen:
Bland mel og smør godt sammen, tilføj herefter sukker og ælt dejen godt. Når dejen er ensartet tilføjes ægget som æltes godt ind i dejen. ( der er muligvis behov for at blive tilsat lidt mere mel herefter) når dejen ikke er klistret - dog heller ikke tør. lægges den i køleskabet i 1 time. Efter 1 time rulles 2/3 af dejen ud og lægges i en tærteform. Riv marcipanen så den bliver jævnt fordelt i formen, tilføj knuste markroner, og herefter hindbær, der kan evt. drysses med lidt sukker på toppen. Den sidste 1/3 af dejen rulles ud og der skæres strimler som flettes over tærten. evt. 3 strimler på hver led. Pensel strimlerne med sammenpisket æg. tærten bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. afkøles let inden servering. serveres med kold cremefraiche. :) |
|
Opskriften er vist 96141 gange,
og udskrevet 1638 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2016-09-01 14:26:17 Tip: Udrul dejen og skær strimlerne med kagesporen, læg derpå et stykke film over og ovenpå et fryseelement, det holder dejen afkølet, så er det nemmere at flytte strimlerne over på tærten, når marcipan, makroner og bær er fordelt på bunden. Tina D. - 2014-07-09 16:15:11 Et tip: put mel og det kolde smør i en foodprocessor med kniven i, og køre det 30 sek. tilsæt derefter sukker og kør igen. Saml dejen med ægget, og put dejen i en frysepose på køl i 2 timer eller i fryseren 30 min hvis det skal gå stærkt Tina - 2014-07-09 16:11:43 Så er den i ovnen. Synes bestemt ikke dejen var hård nok efter kun 1 time i køleskabet. Puttede dejen 20 min i fryseren, og det hjalp. Emma - 2014-05-08 16:57:40 Skal smør smeltes? Edith - 2012-03-03 09:11:51 Rigtig lækker tærte kathrine - 2011-09-17 22:23:01 mums hvor er den bare lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne