Hakket Cordon Bleu

Hakket Cordon Bleu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hakket kalvekød
4 skiverskinke
4 skivermellemlagret ost
 
 Pensling:
 æg
 
 sammenpisket æg
 rasp
 
 salt
 peber
 fedtstof
 
Opskrift:
Del det hakket kalvekød i 8 portioner og form hver til en tynd aflang bøf. Kom en skive skinke på hver af de 4 bøffer, og herpå en skive mellemlagret ost.

Pensl kanten med æg, og læg den anden bøf over. Tryk langs kanten.

Vend i sammenpisket æg og derefter rasp.

Krydr med salt og peber og steg 4 minutter på hver side i fedtstof på panden.

Serveres med råstegte kartofler og som pynt en lille dusk grønt.





karakterer:
Opskriften er vist 4837 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu