Salmonellafri koldskål 02
Fryseegnet : Nej Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og vaniljesukker røres sammen ganske lidt. Derefter hældes A38 og kærnemælk i - gerne samtidigt, men ikke nødvendigt.
Piskes i godt og vel 5 min. til den skummer og ser luftig og lækker ud. Sættes derefter i køleskab i mindst et par timer. Kan sagtens nydes med det samme, men vaniljesukkeret tager først ordentlig fat efter nogle timer - allerbedst dagen efter, hvor smagen er bedre og kraftigere og koldere Tips: OBS. vaniljesukkerets mængde er som alt andet individuelt. Er man til god og dominerende vaniljesmag, kan op til 5-6 tsk. vaniljesukker bruges, men er så også det kraftigere dagen efter. |
|
Opskriften er vist 2857 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne