Nemme pandekager 02
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Hæl mælken op i en skål. Rør derefter mel i efter lidt. Kom æggene i. Put den ønskede salt eller vanilje i.
Bag pandekagerne i margarine for at undgå at pandekagen sidder fast. Tips: Kan både bruges som morgenmad, madpandekager eller som dessert, alt efter om du har puttet salt eller vanilje i. |
|
Opskriften er vist 89499 gange,
og udskrevet 669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (33 stemmer) |
|
Kommentarer danmark - 2014-04-11 16:24:45 der skal godnok megat mælk i Michelle - 2014-03-04 18:21:38 Dejen kan bages på to måder: 1. Som tykke klatkager der brænder på før de er klar til at blive vendt. 2. Som ujævn masse som fylder halvdelen af panden og som ikke er til at vende uden at den hænger falder fra hinanden. Alt i alt en dårlig opskrift som ikke kan bruges til andet end at hælde ud i vasken... Øv, øv... Planen om pandekager er nu ødelagt. Kristoffer Yde - 2013-01-14 23:32:46 Jeg glæder mig helt vildt til at lave den opskrift, og jeg tror jeg prøver med 3 farvet is hihih Vivian - 2012-09-19 16:45:12 Hvor mange pandekager bliver det ca. til? :o) Sarah og tøzerne!<3 - 2012-08-22 13:34:19 Der mangler mel! Ev ev kurt - 2012-07-29 13:29:56 den er så nem og det smager også helt vil løkert anonym - 2012-06-10 15:58:36 De er rigtig nemme og tager kun et kvarter tid om at lave :) Gode pandekager! Kristine - 2012-05-13 11:10:37 Fine pandekager. Er elastiske på den fede måde og smuldrer derfor ikke på panden! Helle - 2012-01-23 20:57:16 mhhhhhhhh, vildt gode pandekager ;) Os - 2011-12-30 14:36:23 vi synes du smagte okay fint N&K<3;-) - 2011-10-11 13:03:04 De er gode også med is, og meget mere;) - pas på at de ikke brænder på;) anonym - 2011-10-11 13:01:26 De smager rigtig godt! De er også gode til is, og meget mættende. Men pas på at de ikke brænder, på panden;) Camilla23 - 2011-05-04 14:43:31 Har altid brugt den opskrift i min familie, så jeg håber at i syntes om den. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne