Foreller i grønt
Indsendt : |
|
|
Gnid forellerne med groft salt og skyld dem i koldt vand.
Drys indvendigt med salt, peber og citronsaft.
Hak squash, champignoner og persille. Skær løgene i skiver. Svits grønsagerne i smør på en pande og hæld dem herefter i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Læg forellerne på grønsagerne. Kog panden af med vin og lad det koge godt ind. Kom fløden på og hæld det over forellerne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i 20-25 min. Serveres med små kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 2648 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne