Marineret løvbøf
Indsendt : |
|
|
Mariner en tyndtskåret skive velhængt okseinderlår i 2-3 spsk. Olie, 1 spsk. Vineddike, 2-3 laurbærblade og 1 kvist timian i en times tid.
Varm en pande og steg bøffen ca. ½ minut på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber. Server bøffen med råstegte kartofler og salat. Tips: Løvbøf er en tyndskåret bøf, så tyndt som løv, deraf navnet. |
|
|
Opskriften er vist 2418 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne