Kyllingelår med avocado og rødløg
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : |
|
|
Bland de pillede og knuste hvidløgsfed med citronsaften og paprika.
Vend de optøede kyllingelår heri og lad dem marinere i ¾ time.
Brun kyllingestykkerne i smør og olie i en gryde. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen og lad dem stege sig møre i 35-40 minutter. Skræl imens avocadoerne og skær dem i små terninger, Bland dem med det pillede grofthakkede rødløg og hakket persille samt citronsaft. Det sidste for at avocadokødet ikke skal blive brunt. Anret kyllingekødet på et fad og fordel avocadoblandingen over. Groft brød eller løse ris kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 3872 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne