Kalvelever a l’orange
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Skral kartoflerne og sæt dem over at koge uden salt.
Bland mel med krydderier og vend leverskiverne heri. Klargør appelsinerne pres saften ud af 2 appelsiner 2 dl. i alt og skær skrallen af 2 appelsiner således at filerne kan skæres ud. Steg leveren i smørret på panden ikke mere end 3 minutter på hver side. Skyl og snit salaten og anret i skål. Tag den stegte lever af panden og hold den varm. Svits appelsinfilerne i lidt smør, hæld appelsinsaften på og derefter hvidvinen. Kom kartoflerne og i en arbejdsskål og kør med el-piskeren. Tilsæt lidt af kogevandet og salt og 2 spsk. smør. Kør det godt igennem med el-piskeren. Smag til med salt evt. lidt hvid peber. Hold den varm. Kog saucen lidt ind og jævn med fløden. Hæld saucen over leveren. Server leveren, kartoffelmos og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 4612 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne