Vildtpie
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løget.
Skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler.
Smelt fedtstoffet gyldent.
Svits kød og løg heri.
Tilsæt gulerødder og peberfrugt og lad det svitse med.
Hæld bouillon og fløde ved og krydr med timian, salt og peber og lad kødet snurre mørt ca. 1 time.
Jævvn sovsen let.
Lad kødet blive koldt.
Lad butterdejspladerne tø ca. 20 minutter ved stuetemperatur. Læg de 3 plader side om side, så kanterne går lidt ind over hinanden. Rul dem ud og beklæd en tærteform med deje. Fordel den kolde kødblanding i formen. Rul de resterende butterdejsplader ud og læg dem over som låg. Snit nogle huller i låget med en kniv. Lav blade af evt. dejrester og lim dem på med æg. Pensl pien med æg og bag den ca. 45 minutter ved 200 grader C. Server den varm. Tips: Fyldet kan endvidere tilsættes 125 g. ristede champignoner. En rest vildtragout kan også bruges som fyld. |
|
Opskriften er vist 3648 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne