Fyldt mørbrad 04
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : spovl Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri mørbraden for sener og hinder og skær en revne på langs. Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Rist dem i lidt smør på panden, til væden er fordampet og champignonerne gyldne. Hak nødderne og kom dem på panden sammen med champignonerne. Rist det sammen ganske kort. Tilsæt persille og hæld piskefløde og sherry eller portvin på panden. Lad sovsen koge lidt ind (sovsen kan evt. jævnes ganske let med maizena) og smag til med salt og peber. Læg mørbraden i et ovnfast fad. Hæld sovsen over, så revnen bliver fyldt. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader 20 – 25 minutter. Server retten med groft brød og en skål salat. Tips: En god gæste ret, da den kan tilberedes i forvejen og faktisk ikke kan mislykkes. |
|
Opskriften er vist 40009 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne