Laks i gelé med salat
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og rens gulerod og porre. Skær dem i skiver og læg dem i en gryde med persille. Hæld vand og vin i og læg krydderierne i. Bring det i kog og lad det simre ca. 10 minutter. Si bouillonen, hæld den tilbage i gryden og smag den til med lidt salt.
Skær zucchinien i knapt 1/2 cm tykke skiver og broccolien i små buketter. Kog broccolien knapt mør og blancher zucchinien et par minutter i bouillonen. Skyl grønsagerne i koldt vand og læg dem på et klæde. Kog lakseskiverne i bouillonen ca. 5 minutter. Fjern skind og ben og skær kødet i mindre stykker. Si bouillonen og kog den ind til der er ca. 4 dl tilbage. Læg husblasen i koldt vand. Knug den og smelt den i lidt af bouillonen. Bland det i resten af bouillonen. Hæld lidt bouillon i bunden af 4 portionsskåle. Drys med lidt krydderurter. Sæt dem i køleskab til bouillonen er stivnet, ca. 5 minutter. Læg laks og krydderurter lagvis i formene. Hæld resten af bouillonen over og stil formene koldt. Dryp formene et øjeblik i varmt vand før de vendes ud. Læg gelerne direkte på tallerkner og pynt omkring dem med broccoli, zucchini, tomatbåde og salat. Rør dressingen sammen og dryp den over salat og grøntsager. Servér som forret med kuvertbrød. |
|
Opskriften er vist 10757 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne