Mørbrad med ostesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørbraden i skrå skiver ca. 1 cm tykke.
Pil løgene og skær dem i tynde ringe.
Rens champignonerne og skær dem i kvarter.
Smelt smørret gyldent og svits karryen heri.
Steg mørbradbøfferne i smørret.
Tag dem af panden og hold dem varme.
Svits løg og champignoner i smørret hver for sig.
Sovs: Skær peberfrugten i små terninger. Bring bouillon og peberfrugt i kog. Bland flødeost i og opløs den under omrøring. Smag til med mangochutney, salt og peber. Anret mørbradbøfferne på et varmt fad sammen med løg og champignoner, hæld lidt sovs over og server resten til sammen med løse ris. |
|
Opskriften er vist 4484 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne