Kylling og kartofler
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
skræl de 20 stk. kartofler og skær dem hvordan det passer dig.
skær kyllingen lodret fra toppen til enden. tag højre side af kyllingen og skær vingen og låret og brystet af pil skindet af brystet og det der bliver tilbage er bagsiden det skal du skære engang fra midten og tag det øverste del og læg det sammen med de andre delle og smid det andet ud især hallen. der efter tager du et stort fad og tilsætter kartoflerne og kyllingen sammen der efter tilsætter du olien og krydderierne sammen. og blander det helle sammen og så skal det ind i ovnen på 275 og ca. 59 min. Tips: Og hvis du vil kan du også skære to stk. tyrkiske peber i fire delle og 1 tomat i tynde både og ligge det oven på kyllingen tilsæt disse to ting når der er 5-10 min. til kyllingen er færdig. |
|
Opskriften er vist 6236 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-06 18:59:18 mmm det smagte virkelig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne