Hård lagkage med flødeskum
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret og pisk det med sukkeret. Bland mel og havregryn i.
Del dejen i tre dele ca. 250 g. pr. del, og smør dem ud i 3 springforme på ca. 22 cm i diameter, og bag dem i 225 grader C. alm. ovn på midterste rille i 5-10 min. Lad bundene afkøle. Rør glasuren sammen og smør det ud på den den ene bund, den der skal øverste, det er nemmest at smøre glasuren på inden lagkagen bliver samlet. Pynt evt. glasuren med frysetørrede bær. Læg bundene sammen med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 27683 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne