Chokomousse med nødde/citron-crokant
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Christian M.A. Indsendt : Red : |
|
|
Nødde/ciron-crokant:
Sukker smeltes til gylden karamel Nødder og citronskal kommes i og ristes sammen med karamellen i nogle sekunder "Nøddemassen" hældes straks ud på et styrre bagepapir (lad massen køle helt af) Når massen er kølet af hakkes den med en savtakket kniv og fordeles i glasenes bund Chokomoussen: Chokoladen finthakkes og smeltes forsigtigt over vandbad Æggeblommer og sukker piskes til det tykner Æggehviderne og en spsk-fuld sukker piskes luftige og seje Kom "æggeblomme-snapsen" over i den lune chokolade og pisk det sammen Tilføj citronsaften og pisk det hele godt sammen Kom 1/3 af de piskede æggehvider op i chokolademassen og pisk det med Når det er pisket sammen så kom chokolademassen over til den sidste 2/3 af æggehviderne og VEND det sammen Moussen fordeles nu også i glasene Stil glasene på køl indtil servering. Tips: Alle former for nødder kan bruges, det er bare efter smag og behag (det er det samme med citronen, der kan man nemt bruger andre citrusfrugter i stedet for). Serveres evt. med friske bær |
|
Opskriften er vist 5110 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer sidser - 2012-03-18 01:04:28 Jeg blandede flødeskum i, brugte 2 dl., og brugte lige dele citron og appelsinsaft. Den blev meget lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne