Gratineret gedeost
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Indsendt : |
|
|
Pr. portion skal der bruges:
1 skive gedeost som lægges på en skive toastbrød.
Gratiner i ovnen ved 225 grader C i 5-8 minutter, eller til osten begynder at smelte og er svagt gylden.
Server på strimlet salat, gerne forskellige slags, og kom små tomatstykker og skivet forårsløg ved. Hæld en olie-vineddikedressing tilsat sennep over salaten og server straks. Gedeosteretten kan glimrende serveres som frokostret, men så er det nok klogt at doble ingredienserne op. |
|
Opskriften er vist 4300 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne