Grillstegt laks med rejehollandaise
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spinat:
Læg de optøede spinatkugler i en gryde, tilsæt 2 spsk. vand og opvarm langsomt. Spinaten koger et par minutter, rør rundt en gang imellem. Tilsæt krydderier efter smag. I en tykbundet skål eller kasserolle, der kan hænge over en lidt større gryde med næsten kogende vand, kommes æggeblommer og citronsaft, dette piskes et øjeblik, hvorefter det smeltede, lidt afsvalede smør tilsættes under piskning. Alt piskes stadig over vandbad, og når sovsen er tyk, smages den til med salt og hvid peber. Saucen skal blive tyk og skummende. Bland rejerne i hollandaisesaucen. Tør laksefileterne og pensl dem med olie. Grill lakseskiverne på en grillpande eller på en rist, 3-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Læg lakseskiverne på en bund af varm spinat og servér rejehollandaise og kartoffelkroketer (fås frosne) til. |
|
Opskriften er vist 52293 gange,
og udskrevet 909 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne