Rabarber Tiramisu med hindbær
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Vend mascarpone i cremen. Pisk fløden stiv og vend den i. Bland rabarbersaft og cointreau og dyb kagerne deri. Læg kagerne lagvis i portionsglas med cremen og rabarbersyltetøjet. Stil tiramisuen koldt 2 timer før de serveres. Lav en hindbærsauce af hindbær, flormelis og citron. Hæld det gennem en sigte og stil koldt indtil serveringen. Hæld saucen over tiramisuen og pynt med lidt hindbær.
|
|
Opskriften er vist 8203 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-26 22:53:12 Der skal rettes der hvor der står rabarber syltetøj..Istedet skal der stå ca 2 dl rabarbersaft |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne