Roulade A La Tiramisu

Roulade A La Tiramisu , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Rouladebund:
3 æg
150 g.sukker
30 g.kartoffelmel
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
4 Æggeblommer, pasteuriseret (2 bægre)
100 g.sukker
1 Vaniljestang
250 g.Mascarpone
1 dl.stærk kaffe
 
 Pynt:
 kakaopulver
 
Opskrift:
Rør æggeblommer, sukker og vaniljekorn hvidt og skummende. Tilsæt mascarpone og rør i cremen til den er ensartet.

Stænk rouladebunden med kaffen. Spred forsigtig cremen ud på bunden og rul forsigtigt sammen. Det gøres bedst ved at rulle bagepapir stramt om rouladen samtidig med der rulles.

Stil rouladen koldt. Ved servering drysses sigtet kakao pulver over.

Tips:

Tilbered gerne rouladen dagen før den skal spises. Bliver faktisk bedst af det.





karakterer:
Opskriften er vist 5156 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu