Stegt laks med hvidløgsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Tør lakseskiverne af og steg dem i halvdelen af fedtstoffet, ca. 3 minutter på hver side. Drys med krydderier.
Tø og varm spinaten i en gryde i resten af fedtstoffet. Smag til med krydderier. Rør creme fraiche med de pressede hvidløgsfed. Smag til med lidt salt og peber. Servér den stegte laks på spinatbund med hvidløgssauce og eventuelt bagt kartoffel. Bryder man sig ikke om hvidløg, kan man bruge revet peberrod i saucen. |
|
Opskriften er vist 15265 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-04-11 18:05:09 Jeg brugte lakrids salt til fisken det blev rigtig godt lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 den var en succes, svigermor kunne lide den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne