Daniels hvidløgsbrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : TanteChrissie27 Indsendt : |
|
|
Lad smørret blive blødt og rør det til en jævn masse med en gaffel.
Pres hvidløg ned i smørret og tilsæt krydderurter. smør et passende lag på skriver af toastbrød eller ciabattabrød. Hvidløgsbrødene lunes i ovnen i ca.5-7 minutter ved 180 grader. (til smørret er smeltet og de er ved at blive sprøde) Tips: Hvidløgsbrødene kan også laves med friske krydderurter, der er hakket fint. smag og behag er jo forskellig, så det står en frit for hvor meget eller hvor lidt man ønsker at bruge af hvidløg og krydderurter. Hvidløgsbrødene smager dejligt som tilbehør til evt. lasagne. (stort set alle retter hvor man ellers vil spise hvidløgsflûtes til) |
|
Opskriften er vist 11729 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer 25670101 - 2012-03-26 13:44:29 super gode brød TanteChrissie27 - 2011-04-21 15:08:32 Vi (tante og nevø) glemte at skrive at man ikke nødvendigvis behøver at bruge den mængde smør der er skrevet på. hvidløgssmørret laves naturligvis i den mængde, man ønsker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne