Brød med soltørret tomater og oregano
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt af : Maiken Indsendt : |
|
|
Hæld lunken vand og mælk i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Kom olie, soltørrede tomater og oregano i væsken. Tilsæt rugmel og grahamsmel og rør godt. Tilsæt sigtemel og rør igen godt. Stil dejen til hævning i 1½ time, tildækket.
Tilsæt salt og halvdelen af hvedemelet, rør godt og lad det hvile i 5 minutter. Drys lidt mel på bordet og hæld dejen ud. Tilsæt resten af hvedemelet lidt efter lidt, mens der æltes, til dejen har en passende konsistens. Den må ikke være for klistret, men heller ikke for tør. Del dejen i 2 og form runde madbrød. Kom brødene på en bageplade og pensl med æggehvide. Rids brødene med en kniv, så de bliver delt i 6 lige store dele. Lad brødene efterhæve et lunt sted i ½ time. Stil brødene på midterste rille i en forvarmet ovn ved 175 grader og bag i 25-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 13498 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne