Forårs-wok med kalkun, spinat og brune ris
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt af : Maiken Indsendt : |
|
|
Sæt din wok på fyret og skru op, så den bliver brænd varm, tilsæt sesamolien.
Rist kødet godt af i 2-3 minutter. Tag kødet af og rist grønt på panden i 1½ minut. Tilsæt kødet og sving rundt. Tilsæt soja og æbleeddiken, lad det koge lidt ind. Du kan evt. tilsætte røgede mandler eller hasselnødder. Ris: 1 bdt. mynte, hakkes fint 100 gram druer 300 gram brune ris, koges som anvist Risen koges efter anvisning på posen. Bland friskhakket mynte og de halve druer i. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 6902 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jens O Hansen - 2011-08-01 19:53:51 Er der noge der kan oplyse mig om, hvilken soja der er bedst til wokmas |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne