Sveskedessert med marcipan
Indsendt : Red : |
|
|
Udblød sveskerne i vand et halvt døgns tid.
Fyld dem herefter med marcipan.
Creme: Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen. Bring fløden i kog og hæld den i æggemassen. Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet, mens der piskes. Tag gryden af varmen og rør vanille i. Lad cremen svale. Læg lagvis creme og svesker i en skål. Kom flødeskum på toppen og drys snittede mandler eller nødder på. |
|
Opskriften er vist 3185 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne