Fuldkorns-pitabrød med æg, sprød skinke og salat
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
De fire skiver skinke deles i halve og lægges på en bageplade med bagepapir.
Sættes i ovnen ca. 200 grader i 10 minutter eller til de er gyldne. Salaten rives i stykker så det passer ned i pitabrødet. I en anden skål vendes tomaterne, fetaost og radiser med saft og skal af lime. Spinaten snittes i tynde strimler i en skål for sig. Fyld selv de lune pitabrød op. |
|
Opskriften er vist 8136 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne