Fuldkorns-pitabrød med æg, sprød skinke og salat

Fuldkorns-pitabrød med æg, sprød skinke og salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pita

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 fuldkornspitabrød
4 æg kogt og delt
4 skiver spegeskinke
1 dl.feta, væske hældes fra
6 tomater, i både
1 iceberg
250 g.frisk spinat, plukkes og vaskes
12 radiser, bund og top væk, vaskes og deles i kvarte
1 lime, saft og skal
 
Opskrift:
De fire skiver skinke deles i halve og lægges på en bageplade med bagepapir.
Sættes i ovnen ca. 200 grader i 10 minutter eller til de er gyldne.

Salaten rives i stykker så det passer ned i pitabrødet.
I en anden skål vendes tomaterne, fetaost og radiser med saft og skal af lime. Spinaten snittes i tynde strimler i en skål for sig.
Fyld selv de lune pitabrød op.





karakterer:
Opskriften er vist 8136 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu