Risotto med Arborio ris
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Flemmng Lüttge Indsendt : Red : |
|
|
Svits bacon i olivenolie.
Efter 5-10 min. hæld løg og svampe i stegepanden. Efter 10 min. kom risen i. 5min. efter hæld hvidvinen i. Lad vinen fordampe. Hæld den varme bouillon i panden lidt efter hånden. Når risen har opsuget væden hældes der lidt mere i. Når risen er kogt og lidt grødet kommer osten i. til sidst persillen. |
|
Opskriften er vist 6947 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkel Borre - 2013-03-24 16:46:00 Lækker ret, men mht. din titel så skal en risotto helst indeholde aborioris :) Andre typer ris vil være forkerte :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne