Flamberet laks med grøn peber
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Skær laksefileten i skind- og benfri 1 cm. brede strimler. Pil og hak løgene groft.
Lynsteg laksen på en varm pande med olie. Vend stykkerne hele tiden med en paletkniv. Kom løgene i efter et par minutter og drys den grønne peber over. Steg yderligere et par minutter. Servér laksen med kogte ris og grønne ærter eller sukkerærter. |
|
Opskriften er vist 18454 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Tage - 2008-01-05 17:20:17 Jeg vil nok flambere inde ved spisebordet. Ganske vist giver flamberingen først og fremmest smag, men det er festligt at flambere, så gæsterne også kan se det. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Uden at vide det med sikkerhed, skal der så ikke flamberes før løgene kommes i ??? flemming - 2005-01-01 01:01:01 jeg kan godt gætte det er cognacen der skal bruges til at flambere med, men hvornår. ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne