Citronmarinerede bær med vaniljeparfait
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene hvide med flormelis
Pisk Milda Vanille 12% til skum og vend æggeblommerne i Kom det i en aflang og flad form og sæt den i fryseren i et par timer Drys sukker over bærrene og hæld citronsaft og reven citronskal ved Vend det hele forsigtigt rundt og lad det stå koldt en times tid eller to Anret bærrene i små skåle og kom en kugle vanilleparfait eller to over Pynt evt. med lidt mynte eller citronmelisse |
|
Opskriften er vist 4633 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne