Italienske kødboller i tomatsauce med salat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt : Red : |
|
|
Hæld Milda op i en skål og blød franskbrødet op heri. Tilsæt alle de andre ingredienser til farsen og rør dem godt sammen.
Form farsen til boller på størrelse med valnødder og steg dem i Becel flydende på en pande. Vend dem jævnligt, så de bliver runde og stegt på alle sider. Svits løg og hvidløg et par min. i Becel flydende, til løgene er klare. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og basilikum og lad saucen simre i 10-15 min. Tilsæt Cremefine og varm igennem. Smag evt. til med lidt salt og friskkværnet peber. Vend kødbollerne ned i saucen. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lav en salat af tomat, agurk og oliven og hæld evt. lidt olie/eddike- dressing over. Kom pastaen i et fad og hæld kødbollerne over. Server med salat og evt. et lækkert brød. |
|
Opskriften er vist 16880 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Steen - 2016-05-15 11:58:40 God opskrift. Prøv af komme lidt soltørret tomater i solen. Det godt men spar lidt på saltet. jeanett - 2013-03-24 11:06:35 I sovsen står der ikke i Ingredienser at der skal cremefine i.. så hvor meget skal der i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne