Italienske kødboller i tomatsauce med salat

Italienske kødboller i tomatsauce med salat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kødboller:
500 g.hakket magert oksekød
1 fedfinthakket hvidløg
2 spsk.friskhakket persille
1 skivefranskbrød
½ dl.Milda til Madlavning 4 % eller 26%
1 æg
 Salt
 friskkværnet peber
 
 Sauce:
1 lille fintsnittet løg
1 fintsnittet fed hvidløg
 Lidt Becel flydende
1 ds.hakkede tomater
2 dl.grønsagsbouillon
 Masser af friskhakket basilikum
1 pk.frisk båndpasta
 
 Salat:
8 tomater i både
½ agurk i tern
 Sorte oliven
 Evt.lidt olie/eddike dressing
 
Opskrift:
Hæld Milda op i en skål og blød franskbrødet op heri. Tilsæt alle de andre ingredienser til farsen og rør dem godt sammen.

Form farsen til boller på størrelse med valnødder og steg dem i Becel flydende på en pande. Vend dem jævnligt, så de bliver runde og stegt på alle sider.

Svits løg og hvidløg et par min. i Becel flydende, til løgene er klare. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og basilikum og lad saucen simre i 10-15 min. Tilsæt Cremefine og varm igennem. Smag evt. til med lidt salt og friskkværnet peber. Vend kødbollerne ned i saucen.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Lav en salat af tomat, agurk og oliven og hæld evt. lidt olie/eddike- dressing over. Kom pastaen i et fad og hæld kødbollerne over. Server med salat og evt. et lækkert brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16881 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-15 11:58:40
God opskrift. Prøv af komme lidt soltørret tomater i solen. Det godt men spar lidt på saltet.

  -   2013-03-24 11:06:35
I sovsen står der ikke i Ingredienser at der skal cremefine i.. så hvor meget skal der i?