Vandbakkelser med banancreme og chokolade
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Nej Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200°C.
Bring fedtstof og vand i kog i en gryde. Tilsæt mel og rør godt rundt i dejen. Tag gryden væk fra varmen og rør, til dejen slipper gryden. Lad dejen afkøle lidt. Pisk æggene og tilsæt dem til dejen lidt efter lidt. Pisk dejen kraftigt, mens de piskede æg tilsættes. Form små boller af dejen med 2 skeer og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir (eller kom dejen i en sprøjtepose med stjernetylle). Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 25-30 minutter. Ovnen må ikke åbnes under bagningen, da kagerne kan falde sammen ved træk. Afkøl kagerne på en rist. Tilbered kagecremen som anvist på pakken. Skær toppen af de afkølede vandbakkelser. Vend lidt Milda 26% i kagecremen sammen med 2 moste bananer. Fordel fyldet i vandbakkelserne og sæt toppen på igen. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen og pynt vandbakkelserne. |
|
Opskriften er vist 10236 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne