Kylling i karry med vilde ris
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fryseegnet : Ja Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Svits kyllingefileterne i lidt Becel flydende på en pande på begge sider, til de er let gyldne. Fordel kyllingen i et ovnfast fad. Svits løget sammen med karryen, tilsæt æbler, abrikoser, mandler samt Milda og kog det op. Smag til med salt og friskkværnet peber. Hæld saucen over kyllingen og sæt det i en 180 °C varm ovn i ca. 20 min. Server kyllingefadet med de kogte vilde ris og sæt evt. små skåle med rosiner, kokosmel og peanuts på bordet. |
|
Opskriften er vist 25561 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne