Trekornsbrød 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet smeltes, og koldt vand tilsættes, så temperaturen er ca 37 grader C.
Gæren udrøres i den lune væske og ymer, sesamfrø, hørfrø, kerner og salt tilsættes.
Rør melet i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 1 time.
Tænd ovnen på 225 grader C. Ælt dejen igennem og form den til 2 brød. Læg dem i smurte brødforme og lad dem hæve yderligere 15 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag brødene nederst i ovnen 50-60 minutter. |
|
Opskriften er vist 3667 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne