Tyrkisk lammestuvning
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i ganske store stykker, og brun dem i smør og olie.
Tag kødet op, og brun de skårne løg med presset hvidløg.
Skær kartoflerne i både, snit fennikel og skær peberen i strimler. Kom derefter det hele i gryden sammen med bouillon. Lad det stege ca. 30-40 min. Serveres med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 13121 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne