Whities
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Lisa Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret, og stil det til side til afkøling.
Hak chokoladen meget groft. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk æg, sukker og vanilje, til det er skummende. Sigt mel og bagepulver i dejen, og vend det i sammen med smørret og chokoladen. Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen ved 165 grader varmluft i ca. 30 minutter, til den er gylden (stik i kagen med en kødnål eller strikkepind, for at se om den er færdig). Skær kagen i passende stykker, mens den er varm. Pynt med smeltet chokolade i tilfældige striber/mønstre. |
|
Opskriften er vist 15157 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Pia MS - 2014-06-05 14:38:51 En kage jeg er blevet stor FAN af (det viser vægten også) Der kunne dog godt være et billede af kagen her på siden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne