Fletbrød med safran
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet smeltes, og mælken tilsættes, så temperaturen bliver ca. 37 grader C.
Gæren smuldres og røres ud i den lune væske.
Tilsæt salt, sukker, safran og det meste af melet.
Ælt dejen godt igennem, til den er glat og smidig, og lad den hæve tildækket 30-40 minutter.
Tænd ovnen på 200 grader C. Læg bagepapir på 2 bageplader. Tag dejen op på bordet og ælt den igennem med resten af melet. Del den i 2 halvdele og del dem hver i 3 stykker, der rulles til pølser. Flet pølserne til 2 brød og læg dem på hver sin plade til hævning ca. 30 minutter. Pensl med sammenpisket æg og drys med mandelflager og sukker. Bag brødene i 30-40 minutter og lad dem afkøle på en rist dækket med et viskestykke. |
|
Opskriften er vist 2669 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne